GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések

A kísérletek azt igazolták, hogy a mély ráncokat kb. 4 heti használat után csökkenti igen látványosan *

Ugyanakkor az is bizonyítást nyert, hogy a rendszeres használatának köszönhetően a ráncok megjelenését is képes késleltetni, akár öt évvel is.

Illetve legalább ilyen fontos tény az, hogy a krémekben lévő Syn-ake hatóanyag úgy lazítja el a mimikai izmokat, hogy közben nem veszítjük el a természetes arckifejezéseinket.

*Based on DSMs in vivo study results
** Assumptions based on linear extrapolation of DSMs in vivo study results

Igen, teljes mértékben.

GLS futárszolgálat viszi házhoz a megrendelt terméket.

Egységesen 1 190 Ft (utánvét esetén sem számolunk fel többlet költséget)

Igen, a számla minden esetben a csomagban lesz.

Pontos adatokra van szükségünk ahhoz, hogy biztonságosan kézbesítsük a rendelést. Ha a rendelési név vagy cím hibás, a rendelés késhet vagy meghiúsulhat. A helyes e‑mail cím nagyon fontos, mert alapesetben nem telefonon, hanem e‑mailben küldjük a rendeléssel kapcsolatos értesítéseket, visszaigazolást.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-2 munkanap. Ha 14 óra előtt beérkezik a megrendelés, akkor még aznap elindítjuk a csomagot, ami 98%-os biztonsággal másnapra meg is érkezik.

Igen, a rendelést rögtön a leadás után kényelmesen ki lehet fizetni online, bankkártyával, de akár a futárnál is lehet bankkártyával fizetni.

Igen, GLS futárszolgálattal vagy a Magyar Postával. Mindkettőtől kérünk ajánlatot és a megrendelő döntheti el, hogy melyiket választja. Gond nélkül megoldható a külföldi szállítás, de kérjük, hogy a rendelés előtt írjon nekünk a creamsofnorway@gmail.com e-mail címre és kérje ajánlatunkat